Helpota muuttoasi muuttosiivouspalvelun avulla

Helpota muuttoasi antamalla ammattilaisen siivota puolestasi! Palvelun avulla muuttosiivous hoituu helposti ja varmistat, että asunto jää sopimuksen mukaiseen kuntoon muuttaessasi pois Lumo-kodista.

Meille on helppo tulla, sillä muuttosiivouksen voi tilata Lumo-kotiin muuttaessa myös vanhaan asuntoosi, vaikka se ei olisi Lumo-koti.

Muuttosiivous tulee tilata viimeistään viisi arkipäivää ennen toivottua siivouspäivää. Huomioithan, että siivouksen voi tilata alla mainituin hinnoin vain arkipäivälle.

Muuttosiivous on kattava, mutta se ei sisällä Lumo-kotien muuttosiivousohjeessa vaadittua irtainvaraston siistimistä, eikä parvekkeen tai mahdollisen asuntopihan siistimistä. Tarkastathan itse myös ilmanvaihtoventtiilien siisteyden. Ikkunoiden sisäpintojen pesun voit halutessasi tilata lisähintaan, tai tehdä sen itse.
Voit tutustua Lumo-kotien muuttosiivousohjeeseen täältä.

Asukas päästää siivoojan asuntoon sovittuna aikana. Muuttosiivousta tehdessä asunnon tulee olla jo tyhjennetty. Lumo-kodista pois muuttaessa asukas palauttaa avaimet avainhallintakumppanille siivouksen jälkeen, viimeistään sopimuksen viimeisenä voimassaolopäivänä, ellei muusta ole sovittu.

Vahvistetun muuttosiivouksen voi perua veloituksetta kaksi arkipäivää ennen sovittua siivouspäivää. Lyhyemmästä peruutusajasta laskutamme puolet vahvistetun siivouksen hinnasta. Peruutus tehdään suoraa siivouksen toteuttavalle kumppanille.

Siivouspalvelu on tarjolla pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa.

Siivouksen toteuttaa kumppanimme Muuttopalvelu Niemen alueelliset palveluntarjoajat:

Pääkaupunkiseutu ja kehyskunnat, Lindan Kotipalvelu
Tampere, Siivoussissit
Turku, RTK-palvelu
Oulu, Service One
Jyväskylä, Siistiksi
Lahti, AV Toimitilapalvelut
Kuopio, Kuopion Siivouspalvelu
Vaasa, SVH Clean